SZEMÉLYI ANYAG

Név: Csaba
Becenév: Bacsa, Csabek, Csab'
Születési év: 1983
Szolgálati idő: 13 év
Képesítés: rendőr
Rendfokozat: törzszászlós
Hívónév: Figyelő
Szolgálati helyek: KEMRFK, VMRFK, CSMRFK,
Végzettség: edző, int.takt.instruktor
Legmagasabb végzettség: egyetemi diploma
Sport: terep, akadály futás, funkcionális edzés


A rendőri munkával párhuzamosan szereztem meg különböző felsőfokú és edzői képesítéseimet és mellette évekig edzőtermekben dolgoztam csoportos és személyi edzőként. Versenyeztem, viszont az országban kialakult migrációs helyzet nem tette lehetővé ennek folytatását, mindenkire szükség volt a kerítésnél és a közterületen is. Az élet 2017 őszén döntés elé állított, így 13 év után a yard és én elbúcsúztunk egymástól.
Kollégáim, barátaim fizikális, kondicionális felkészültségét akkoriban is figyelemmel kísértem és ezután is segíteni fogok nekik, Neked is!
Magyarország többszörös Európa és világbajnok Thai-box versenyzőjét Grónai Sándor barátomat segítem a felkészülésben, mint erőnléti edző (írd csak be a Google keresőbe és megtudod ki ő).
Tudom milyen feszített a munkatempó jelenleg is a cégnél, a rendelkezésre álló szabadidő minimális, ezért megmutatom, nekem hogyan sikerült tökéletes formában maradnom és a legszarabb helyzetekből is kikeverednem felkészültségemnek köszönhetően.
Nézd meg a videókat, eddzél becsülettel és legyél Te a legjobb kondiban a kapitányságon. Neked is jár a kiváló fizikaiért a 2 nap.